Ir aizvadīts 2019./2020.mācību gads, un priekšā ir ļoti gaidītais vasaras brīvlaiks.
Ir izvērtēti 2019./2020.m.g labie darbi, noskaidroti gudrākie, drošākie, stiprākie, tie, kas skandināja mūsu skolas vārdu pilsētā un valstī.Ikviens no mums ir centies skolas godu aizstāvēt tajā jomā, kurā bijis spējīgs konkurēt ar citiem pilsētas un valsts skolēniem.
Zināmā mērā visi mācību gadi ir līdzīgi, jo tiem ir savs ierastais ritms. Taču katrs mācību gads mūsu atmiņā paliek ar kaut ko īpašu – cilvēkiem, notikumiem, sasniegumiem, jaunu ideju un ieceru īstenošanos, dažreiz arī ar grūtībām un problēmām, kuras piedzīvotas un pārvarētas. Mācību gada noslēgums parāda, ka skolas mērķis ir virzīt skolēnus uz jauniem mācību sasniegumiem un saprast, ka būt gudram ir stilīgi! Atcerēsimies, ka paveicām mēs tos visi kopā. 
Paldies visiem pedagogiem un skolas darbiniekiem, vecākiem un skolēniem par ieguldīto darbu un atbalstu.
Pēc labi padarītā darba varēsim atpūsties! Būtu labi, ja īso vasaras laiku visi izmantotu lietderīgi. Lai silta, saulaina un gaiša vasara visai draudzīgajai 95. vidusskolas saimei! Zied ābeles un ceriņi, un gaisā smaržo maijpuķītes. Laiks iebridis vasarā. Vasarā kārtīgi jāatpūšas, lai nākamajā mācību gadā izdotos sasniegt vēl labākus rezultātus.
 
Ejiet mežā, staigājiet gar jūru, baudiet ūdens atsvaidzinošos glāstus! Domājiet labas domas, dariet labus darbus, gūstiet labas emocijas no dabas, no padarītajiem darbiem!

Lai jums skaista un bagāta vasara
Rīgas 95. vidusskolas kolektīvs